Free webinar

The investment potential
of Balkan hydropower

Organised by

 20 June,  2pm СЕT

MAIN

Balkanska regija ima najveći neiskorišteni hidropotencijal u Evropi. Do 30% od svih rijeka u regionu se nalaze u svom izvornom obliku. Potencijalni hidroenergetski kapacitet Balkana se procjenjuje na 80,000 GW/h.

Hidroenergetika je glavni izvor električne energije u regionu. U Albaniji se pomoću hidrokapaciteta generište 98% od cjelokupne električne energije, u Bosni i Hercegovini - 41%, u Srbiji - 30%, u Crnoj Gori - 31%.

Uz podršku međunarodnih finansijskih institucija u regionu se planira realizacija više od 2000 hidroenergetskih projekata.

Saznajte više o hidropotencijalu Balkanskih zemalja, kao i o investicionim projektima izgradnje i modernizacije hidroelektrana.

+7 (499) 505 1 505 (Moscow)  +44 207 394 30 90 (London)

На вебинару ћете наћи одговоре на ова питања:

Koji investicioni projekti za izgradnju novih i modernizaciju postojećih hidroelektrana su planirani da se realizuju u Balkanskom regionu tokom 2018-2025?

Contacts:

Important! If you are not able to join the webinar at the appointed time, follow the link on the right to register and get a recording a few days after the webinar.

Oksana Soboleva

Summit producer

Hydropower Balkans 2017

OSoboleva@vostockcapital.com

www.hydropowerbalkans.com

Kakvi su trendovi razvoja tržišta Balkana – analiza novih mogućnosti, prognoza razvoja za narednih 10 godina

REGISTRATION

Koje uspješne strategije realizacije projekata treba primijeniti u izgradnji i modernizaciji hidroelektrana Balkanskog regiona?

Irina Stepanova

Marketing manager
Hydropower Balkans 2017

IStepanova@vostockcapital.com

www.hydropowerbalkans.com

Organised prior to

Official Partner: